• MEETRAINEN?

  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs, de eerste 3x zijn gratis. Klik hier om je aan te melden.


  SPONSOR?

  UVV/Sphynx biedt verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Voor meer informatie, klik hier.


  MIXTOERNOOI

  Jaarlijks organiseren we een gezellig oliebollentoernooi! De teams worden gemixt en uiteraard eten we oliebollen!  BEACHEN

  UVV heeft een actieve beachvolleybalcommissie. Ook dit jaar zijn we te vinden bij de Maarsseveense plassen. Meer weten over UVV en beachvolleybal? Klik hier voor meer informatie.


  LID WORDEN?

  We hebben zowel competitie als recreatieve teams. Kom je ook meedoen?

 • De meiden van UVV/Sphynx MB1 zijn afgelopen seizoen kampioen geworden. In een rechtstreeks duel tegen concurrent Taurus was UVV in een spannende wedstrijd uiteindelijk de sterkste, 2-3! Vooraf was duidelijk dat de winnaar van dit duel kampioen zou zijn. UVV begon wat gespannen aan de wedstrijd en verloor de 1e set. 

  De vele meegereisde supporters van UVV bleven de meiden aanmoedigen en het team begon te draaien. Er werd een 2-1 voorsprong genomen in sets en winst in set 4 zou voldoende zijn voor de titel. Helaas werd deze spannende set nipt verloren dus set 5 zou bepalen wie er kampioen zou worden. UVV begon sterk aan deze beslissende set en bij 15-10 kon het feest losbarsten! Trainer Jean, coach Crystal en de spelers Elena, Evy, Fleur, Kimber, Laila, Lou, Manou, Medina, Roya en Sinem vierden feest met alle supporters. Gefeliciteerd meiden!