• MEETRAINEN?

  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs, de eerste 3x zijn gratis. Klik hier om je aan te melden.


  SPONSOR?

  UVV/Sphynx biedt verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Voor meer informatie, klik hier.


  MIXTOERNOOI

  Jaarlijks organiseren we een gezellig oliebollentoernooi! De teams worden gemixt en uiteraard eten we oliebollen!  BEACHEN

  UVV heeft een actieve beachvolleybalcommissie. Ook dit jaar zijn we te vinden bij de Maarsseveense plassen. Meer weten over UVV en beachvolleybal? Klik hier voor meer informatie.


  LID WORDEN?

  We hebben zowel competitie als recreatieve teams. Kom je ook meedoen?

 • Ben je op zoek naar een leuke volleybalvereniging in Utrecht? UVV Sphynx verwelkomt graag nieuwe leden in de volgende teams:

  1. Heren 4 - 4e klasse: We zoeken enthousiaste volleyballers met ervaring. Kom ons versterken!

  2. Recreanten heren - C-poule: Ben jij een ervaren speler (of heb je veel talent)? Sluit je aan bij ons gezellige team!

  3. Recreanten mixed - B-poule: Ervaring is vereist, zowel voor dames als heren. Doe mee en geniet van de sportieve sfeer!

  Ben je een trainer op zoek naar een leuk team? Bij UVV Sphynx hebben we mogelijkheden voor jou! Zelfs als je niet elke week beschikbaar bent, kunnen we kijken naar 'duo'- of 'trio'-functies. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Word lid van UVV Sphynx en ontdek de passie voor volleybal in een gezellige en sportieve omgeving! Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden.

  We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij onze volleybalvereniging!