• MEETRAINEN?

  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs, de eerste 3x zijn gratis. Klik hier om je aan te melden.


  SPONSOR?

  UVV/Sphynx biedt verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Voor meer informatie, klik hier.


  MIXTOERNOOI

  Jaarlijks organiseren we een gezellig oliebollentoernooi! De teams worden gemixt en uiteraard eten we oliebollen!  BEACHEN

  UVV heeft een actieve beachvolleybalcommissie. Ook dit jaar zijn we te vinden bij de Maarsseveense plassen. Meer weten over UVV en beachvolleybal? Klik hier voor meer informatie.


  LID WORDEN?

  We hebben zowel competitie als recreatieve teams. Kom je ook meedoen?

 • Corona protocol

  Update 21 februari 2022
   
  Inmiddels zijn alle trainingen en competitie weer hervat! Tot vrijdag 25 februari is een CoronaToegangsBewijs nodig om toegang te krijgen tot de sporthal en kantine. Daarna is het houden van 1,5 meter en het gebruik van mondkapjes niet meer noodzakelijk. 
   
  Vanaf 25 februari vervalt ook het CoronaToegangsBewijs. 
   
   
  De volgende basismaatregelen blijven van kracht:
  1. Bij klachten blijf je thuis en test je, 
  2. Regelmatig handen wassen,
  3. Niezen/hoesten in je elleboog

  Publiek

  Publiek is welkom op de tribune. Ook hiervoor geldt dat je tot vrijdag 25 februari in bezit moet zijn van een geldige QR-code boven de 18 jaar. 

  Horeca

  Tot komende vrijdag is de kantine weer geopend tot 1:00 uur. Ook hier dien je in het bezit te zijn van een geldige QR-code tot vrijdag 25 februari. Voor afhalen is een QR-code niet nodig. Na 25 februari is ook hier geen geldige QR-code meer nodig en heeft de horeca weer de originele openingstijden.

  Voor alle zaken van de overheid op een rij:

   
  Veel sportplezier!