• MEETRAINEN?

  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs, de eerste 3x zijn gratis. Klik hier om je aan te melden.


  SPONSOR?

  UVV/Sphynx biedt verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Voor meer informatie, klik hier.

 • Corona protocol

  Update: 2 december 2021
   
  De NeVoBo heeft de competitie voorlopig stilgelegd. Als club willen we er alles aan doen om de besmettingen zo laag mogelijk te houden. Daarnaast zien we ook de behoefte om te blijven sporten. Na lang beraad is de volgende oplossing bedacht: zowel junioren als senioren krijgen op zaterdag 4, 11 en 18 december gedurende een vooraf vastgesteld tijdsvak de gelegenheid om met hun eigen team te komen trainen. Schema is voor 4 december is als volgt:
   
   
  Hiervoor gelden een aantal spelregels:
   
  1. Je houdt je aan de basisregels: Bij klachten blijf je thuis en test je, regelmatig handen wassen, afstand houden buiten het sportveld, niezen/hoesten in je elleboog
  2. Mondkapje op bij de trappen en de hal tot je bij het veld bent. 
  3. Geldige QR-code verplicht voor iedereen boven de 18 jaar.
  4. Kom op tijd en aangekleed (max 10 min te vroeg) en verlaat na de training zo snel mogelijk de hal. Gelieve thuis te douchen.
  5. Je dient je van tevoren aan te melden. Junioren kunnen zich via deze link aanmelden en senioren via deze link aanmelden. 
  6. Senioren: Trainen is alleen met je eigen team. Dus het is niet mogelijk om samen te trainen met een ander team om zo langer de tijd te hebben. Junioren spelen onderling wedstrijdjes en delen een veld dus met twee teams. 
  7. Geen teamknuffels, yellen en schreeuwen 
  We hopen op jullie medewerking zodat we het sporten voor iedereen die wil mogelijk kunnen maken en zo veilig mogelijk kunnen houden.