• MEETRAINEN?

  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs, de eerste 3x zijn gratis. Klik hier om je aan te melden.


  SPONSOR?

  UVV/Sphynx biedt verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Voor meer informatie, klik hier.


  MIXTOERNOOI

  Jaarlijks organiseren we een gezellig oliebollentoernooi! De teams worden gemixt en uiteraard eten we oliebollen!  BEACHEN

  UVV heeft een actieve beachvolleybalcommissie. Ook dit jaar zijn we te vinden bij de Maarsseveense plassen. Meer weten over UVV en beachvolleybal? Klik hier voor meer informatie.


  LID WORDEN?

  We hebben zowel competitie als recreatieve teams. Kom je ook meedoen?

 • Belangrijke documenten

  Statuten

  De statuten zijn herzien in juni 2017. Download de laatste versie hier.

  Huishoudelijk reglement
  De laatste versie van het huishoudelijk reglement is hier te downloaden. Het huishoudelijk reglement is voor het laatst herzien in juni 2017.

   

  Privacy policy

  Hoe UVV omgaat met privacy, is opnieuw vastgelegd in april 2019.  

  Gedragscode

  De vereniging heeft een beleidsplan met bijbehorende gedragscode opgesteld voor preventie van (seksuele) intimidatie en ander ongewenst gedrag waar de gehele vereniging zich aan dient te houden. Het complete beleidsplan is hier te downloaden.

   

  De vereniging kent twee vertrouwenscontactpersonen: Marieke Spijker & Ewoud Kervel die tijdens de ALV's de afgelopen jaren zijn benoemd. Zij kunnen aangesproken worden in de zaal of zijn te bereiken op vertrouwenspersoon-volleybal@asvuvv.nl.