• MEETRAINEN?

  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs, de eerste 3x zijn gratis. Klik hier om je aan te melden.


  SPONSOR?

  UVV/Sphynx biedt verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Voor meer informatie, klik hier.


  MIXTOERNOOI

  Jaarlijks organiseren we een gezellig oliebollentoernooi! De teams worden gemixt en uiteraard eten we oliebollen!  BEACHEN

  UVV heeft een actieve beachvolleybalcommissie. Ook dit jaar zijn we te vinden bij de Maarsseveense plassen. Meer weten over UVV en beachvolleybal? Klik hier voor meer informatie.


  LID WORDEN?

  We hebben zowel competitie als recreatieve teams. Kom je ook meedoen?

 • Jeugdcommissie

  UVV/Sphynx Jeugd

  De afdeling Jeugd Volleybal bij UVV/Sphynx bestaat nu uit zo’n 150 leden en streeft ernaar om elk kind met plezier te laten sporten. Prestaties en ‘steeds beter worden’ is natuurlijk belangrijk, maar plezier en een goede sfeer staan in onze vereniging voorop! UVV/Sphynx is geweldig aan het groeien, zowel in het niveau als in het aantal teams. Bij UVV speel je in de CMV (tot 12 jaar) of in de ABC-jeugd (tot 18 jaar).   

  Jeugdbestuur

  Het jeugdbestuur is verantwoordelijk voor de jeugdafdeling. Het jeugdbestuur bestaat op dit moment uit 3 personen:

  Marcel de Keyzer (Jeugdvoorzitter) – jeugdvoorzitter-volleybal@asvuvv.nl

  Desirée Anaya - jeugdwedstrijdsecretaris-volleybal@asvuvv.nl

  Jean Jennen (JTC) - jeugdtc-volleybal@asvuvv.nl

  Trainingen

  Onze trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag in Sporthal de Paperclip, Sporthal Het Zand en Sporthal Cultuurcampus. 

  De thuiswedstrijden zijn meestal op zaterdag vanaf 09:00 uur in Sporthal de Paperclip. 

  CMV

  Cool Moves Volley (CMV) is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 5 jaar tot en met 12 jaar. Het is een sport met veel 'coole moves': opslag, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en met je team probeer je te scoren. 

  CMV is een unieke manier om volleybal aan te leren aan de jongste jeugd. Deze volleybal methode bestaat uit makkelijk te overbruggen niveaus die speciaal ontworpen zijn per leeftijd. 

  Binnen Cool Moves Volley zijn er zes niveaus. CMV-groepen 1 t/m 3 spelen maandelijks een regiotoernooi met andere verenigingen uit de buurt. Dit toernooi is meestal op de zaterdagochtend. Ook UVV/Sphynx organiseert jaarlijks een eigen CMV-toernooi. 

  De CMV-groepen 1 t/m 6 van UVV/Sphynx trainen elke dinsdag in sporthal de Paperclip van 17:00u tot 18:30u. 

  CMV-groep niveau 4,5 en 6 spelen ook competitie. Onze thuishal is sporthal De Paperclip.  

  ABC Jeugd

  Voor alle jeugd tussen de 12 en de 18 jaar biedt UVV/Sphynx een volleybalcompetitie aan (ingedeeld op leeftijd en niveau) die georganiseerd wordt door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo). Je speelt dan wekelijks wedstrijden tegen andere volleybalteams uit de regio. 

  De trainingen zijn op dinsdag van 18:30u – 20:00u in sporthal de Paperclip, Het Zand of op donderdag van 18:30u tot 20:00u in sporthal Cultuurcampus. 

  Kom eens gezellig meetrainen!

  Bij UVV/Sphynx mag je 3 proeftrainingen doen om te kijken of het wat voor je is. Je zit nergens aan vast dus geheel vrijblijvend. Meld je aan via http://www.uvv-volleybal.nl/ interesse jeugd of stuur een mailtje naar jeugdtc-volleybal@asvuvv.nl 

  Redactie!

  Heb je een leuk idee, wedstrijdverslag of wil je gewoon iets vertellen aan onze leden? Stuur dan een berichtje naar redactie-volleybal@asvuvv.nl en wie weet plaatsen wij dit in de nieuwsbrief.  

  Sponsoring UVV Jeugd

  Wat kunt u voor ons betekenen? Er zijn verschillende vormen om een bijdrage te leveren aan UVV/Sphynx. Denk aan naamgever van ons eigen UVV CMV-toernooi of vriend van de vereniging.  Zo laten we samen de kinderen sporten in een plezierige en veilige omgeving. Interesse? Stuur dan eens een berichtje naar jeugdvoorzitter-volleybal@asvuvv.nl en dan komen wij er vast uit.