• MEETRAINEN?

  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs, de eerste 3x zijn gratis. Klik hier om je aan te melden.


  SPONSOR?

  UVV/Sphynx biedt verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Voor meer informatie, klik hier.

 • Locatie en tijden

  Als het zaalseizoen ten einde is, zorgt UVV-Sphynx dat fanatieke volleyballers niet stil hoeven te staan. De zaal wordt omgeruild voor de buitenlucht om met iedereen die daar zin in heeft te beachvolleyballen. Het seizoen wordt geopend met een toernooi om iedereen weer te laten wennen aan het zand en andere volleybalregels. Bijna ieder jaar kan er voor de liefhebbers enkele weken getraind worden door een beachvolleybaltrainer om klaar gestoomd te worden voor het nieuwe seizoen. Het niveau is afhankelijk van de mensen die aansluiten. Er worden meerdere velden opgezet. Zo kan er op elk niveau lekker gespeeld worden. Ook niet-leden mogen komen beachvolleyballen.

  Waar: 
  Recreatieterrein Maarsseveense Plassen
  Herenweg 53
  3602 AN Maarssen
  030-2610186

  Tijd: 
  Vanaf 19:30 uur

  Kosten:
  De kosten zijn 5 euro per keer. De mogelijk bestaat om 35 euro in een keer te betalen voor het hele seizoen. Betalen gaat per pin.

  Spelregels:
  De spelregels voor beachvolleybal zijn vermeld op de website van de Nevobo https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/spelregels/

  Meer info:
  Meer informatie over de start van het seizoen en de trainingen wordt vlak voor de start van het seizoen gecommuniceerd via e-mail of de facebookpagina https://www.facebook.com/beachvolleybal.uvvsphynx