• MEETRAINEN?

  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs, de eerste 3x zijn gratis. Klik hier om je aan te melden.


  SPONSOR?

  UVV/Sphynx biedt verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Voor meer informatie, klik hier.


  MIXTOERNOOI

  Jaarlijks organiseren we een gezellig oliebollentoernooi! De teams worden gemixt en uiteraard eten we oliebollen!  BEACHEN

  UVV heeft een actieve beachvolleybalcommissie. Ook dit jaar zijn we te vinden bij de Maarsseveense plassen. Meer weten over UVV en beachvolleybal? Klik hier voor meer informatie.


  LID WORDEN?

  We hebben zowel competitie als recreatieve teams. Kom je ook meedoen?

 • Teams

 • Onze Teams

  Voor Wie?

  Onze volleybalvereniging kent zowel dames- en herenteams (seniorencompetitie), jeugdteams (van CMV tot CBA-jeugd) en  recreantenteams. Voor een actueel overzicht van de Senioren- en Jeugdteams en bijbehorende klasse, zie de website van Nevobo.

  Wanneer? 

  Trainingen vinden plaats op dinsdagavonden, in sporthal de Paperclip te Leidsche Rijn en sporthal Het Zand. Thuiswedstrijden voor de senioren zijn op de vrijdagavond. De jeugdwedstrijden zijn op zaterdagochtend. Voor meer informatie over de jeugd, klik hier.  
  De recreantenteams van UVV/Sphynx spelen in de regionale competitie van speelgebied Utrecht. Zie voor meer informatie www.recreatievolleybal.nl