• MEETRAINEN?

  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs, de eerste 3x zijn gratis. Klik hier om je aan te melden.


  SPONSOR?

  UVV/Sphynx biedt verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Voor meer informatie, klik hier.


  MIXTOERNOOI

  Jaarlijks organiseren we een gezellig oliebollentoernooi! De teams worden gemixt en uiteraard eten we oliebollen!  BEACHEN

  UVV heeft een actieve beachvolleybalcommissie. Ook dit jaar zijn we te vinden bij de Maarsseveense plassen. Meer weten over UVV en beachvolleybal? Klik hier voor meer informatie.


  LID WORDEN?

  We hebben zowel competitie als recreatieve teams. Kom je ook meedoen?

 • Een aantal trainers van onze vereniging hebben afgelopen weken een VT2 (Volleybal trainer 2) cursus gevolgd. Pim Scherpenzeel en Bart Schmeits van Volleybalopleidingen hebben onze trainers veel geleerd over het geven van leuke en leerzame trainingen. De trainingen waren 4 avonden van elk 3 uur, waar ze theorie kregen en oefeningen met de bal en zo direct zagen hoe een simpele oefening uitgebreid en aangepast kon worden zodat hij nog leuker en leerzamer wordt. 

   In september worden er proeve van bekwaamheid (PvB) afgenomen zodat elke trainer een officieel certificaat kan ontvangen. Wij wensen Ansgar, Bella, Bessel, Crystal, Eva, Jiri, John, Joline, Joyce, Justin, Listy, Lotte, Marcel, Steffie en Tesse heel veel succes!