• MEETRAINEN?

  Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom gerust een keer langs, de eerste 3x zijn gratis. Klik hier om je aan te melden.


  SPONSOR?

  UVV/Sphynx biedt verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Voor meer informatie, klik hier.


  MIXTOERNOOI

  Jaarlijks organiseren we een gezellig oliebollentoernooi! De teams worden gemixt en uiteraard eten we oliebollen!  BEACHEN

  UVV heeft een actieve beachvolleybalcommissie. Ook dit jaar zijn we te vinden bij de Maarsseveense plassen. Meer weten over UVV en beachvolleybal? Klik hier voor meer informatie.


  LID WORDEN?

  We hebben zowel competitie als recreatieve teams. Kom je ook meedoen?

 • Volleyballen in Leidsche Rijn doe je bij UVV-Sphynx!

  Wij laten de inwoners van Leidsche Rijn en omgeving graag kennismaken met volleybal én onze vereniging. Onze vereniging biedt ruimte aan jeugd en senioren die willen volleyballen op zowel recreatief als competitief niveau. Inmiddels hebben we meer dan 200 leden, verdeeld over de jeugd-, senioren- en recreantenteams. Je kan al bij ons terecht vanaf 6 jaar.

  Naast trainingen en de competitie is gezelligheid een belangrijk aspect van onze vereniging. Zo kennen wij jaarlijks het oliebollen- en het beachvolleybaltoernooi, de recreantencompetitie en in de zomermaanden wordt elke dinsdagavond beachvolleybal gespeeld aan de Maarsseveense plassen.

  Meedoen?

  C(ool) M(oves) V(olley) en A-, B-, en C-jeugd
  CMV is er voor de jeugd tot en met 12 jaar. Er wordt gespeeld op 6 niveau’s, van de kleinsten op niveau 1 (6- en 7-jarigen) tot en met niveau 6 (12- en 13-jarigen). Voor de niveau’s 1 t/m 4 wordt eens per maand op zaterdag een tournooi georganiseerd. De teams op niveau 5 en 6 spelen een competitie.

  Wanneer kinderen te oud zijn om Cool Moves Volley te spelen, gaan ze volleyballen bij jeugd A (14-jarigen), B (15-jarigen), of C (16-jarigen).  Alle jeugdteams trainen op dinsdagavond in sporthal de Paperclip en sporthal de Cultuurcampus. Ook op donderdagavond trainen er een aantal jeugdleden in in Sporthal de Cultuurcampus . CMV- en A-, B-, C-wedstrijden worden gespeeld op zaterdag in de Paperclip.

  Meer informatie over het volleybalaanbod en de gratis trainingen voor 6 tot en met 18-jarigen kan je opvragen bij de Jeugdcommissie (jeugdcommissie-volleybal@asvuvv.nl).

  Senioren

  De senioren (competitie spelend en recreatief spelend) trainen elke dinsdagavond in sporthal De Paperclip aan de Parkzichtlaan te Leidsche Rijn. De thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond in De Paperclip. Je kunt bij ons drie keer gratis meetrainen. Besluit je daarna om lid te worden, dan bekijkt de Technische Commissie (TC) in overleg met jou in welke team je het beste kan spelen.

  Zowel ervaren als minder ervaren volleyballers zijn van harte uitgenodigd om mee te doen met de gratis trainingen. Geef je op via het interesseformulier.

  Opgeven als lid van UVV-Sphynx doe je door dit formulier in te vullen en in te sturen.